Cloud Computing advies

Diverse onderzoeken tonen aan dat maar liefst 14% van de Nederlandse ICT managers- en professionals vinden dat hun ICT leverancier het concept cloud computing niet duidelijk, of slechts met moeite, kan uitleggen. Een gemiste kans in onze ogen.

ICTdok biedt haar aangesloten partners ook de tools en middelen om de toegevoegde waarde van cloud computing aan haar klanten uit te leggen. Dit onder andere door middel van een speciale website en ander documentatiemateriaal.

Hybrid Cloud

Ondanks dat The Cloud veel voordelen heeft zal er altijd on-premise (op locatie) hardware nodig zijn. Zonder router heb je tenslotte geen internet en zonder netwerk kun je ook niet veel.

Clearbox en Clearos

De ClearBOX met ClearOS zorgt dat alles binnen het netwerk, gateway en server goed en veilig geregeld is. Met 1 klik maak je een koppeling met Cloud diensten zoals Google Apps. Gebruikers gegevens en wachtwoorden zijn dan altijd in beiden omgevingen gelijk waardoor een single-sign-on omgeving ontstaat voor zowel intern als in de Cloud.

Wil jij meer informatie over hoe ICTdok jou kan ondersteunen op advies gebied aan jouw opdrachtgevers? Neem dan direct contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Contact opnemen met ICTDOK

Almere

Carel Willinklaan 62

1328 LJ Almere

Helpdesk